Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Mi az a magbonbon?

Kézműves zöld ajándékok minden alkalomra
A Seed Bonbon ® (Seed= magot jelent magyarul ) márkanév alatt magbonbonokra keresztelt, különféle édességekre, úgymint pralinéra, nyalókára, cukorgolyóra hasonlító, ámde nem ehető formák készülnek. Ezek mindegyike elültethető, vagyis, ha földbe tesszük őket és megfelelő körülményeket teremtünk számukra, élő növényekként születnek újjá.

Hogyan készülnek a magbonbonok?

A Seed Bonbon® termékcsalád tagjai papírhulladékból készülnek és minősített vetőmagokat tartalmaznak. A már feleslegessé vált iratokból, szerződésekből, irodai papírokból ahelyett, hogy a hulladéktelepen kötöttek volna ki, kézműves műhelyünk izgalmas ajándékokat készít.
Minden egyes Seed Bonbon® kézzel készül, nincs belőle két egyforma darab.
A magbonbonok elkészítési módja egyszerre ötvözi a papírmerítés ősi mestersége által alkalmazott alapanyagokat, műveleteket, másfelől a csokoládékészítés eszközeit, fortélyait is behozta a gyártás és csomagolás folyamatába, így születtt meg az utánozhatatlan  Seed Bonbon ® termékpaletta.

Utánozhatatlan megjelenés

A termékek megálmodása során leginkább a kézműves csokoládékra jellemző formavilágot, csomagolástechnikát és dizájnt alkalmazzuk, hogy ezek a környezetbarát ajándékok megállják a helyüket a hagyományos ajándék- és reklámajándék piacon is. Bármilyen eseményre, alkalomra tudunk olyat készíteni, ami egyszerre esztétikus és hozzádott értékei kimagaslóak. 
A márka sajátossága, hogy a kezdtek óta következetesen alkalmazott külső megjelenései jegyei, dizájnja, könnyen azonosíthatóvá teszik, aki egyszer már találkozott vele, azonnal felismeri, semmivel nem össztéveszthető.

Nézz körül webshopunkban!

Ismerd meg jobban magbonbon és ültethető magpapír termékeinket készletről vagy rövid várakozási idővel.