show

DIY képeslap csomag választható magbonbonnal

17400 Ft50000 Ft (nettó)

Csináld magad! szett magbonbonnal

A csomag tartalma:

Virágmagos magbonbon (szív, virág, levél, korong forma választható)

300 grammos kártya, újrahasznosított papírból (A6 méretű, üres)

Ragasztópöttyök a magbonbonok profi rögzítéséhez

Óvodai, iskolai alkalmakra, például Anyák napjára, ballagásra, karácsonyra, céges csapatépítőkre is szívből ajánljuk, mert a kártyákat bármilyen technikával (pl. ceruza, toll, filc, festés stb) egyedivé, személyessé lehet tenni, melyre a magbonbont is rátehetjük, így adva neki egy pluszt.

Szállítási idő: 3-5 munkanap 

Ha más típusú magbonbont szeretnél, mint ami a legördülő menüben látható, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Leírás

A magbonbon egy kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

Gerilla kertészeti módszer

Keress egy olyan helyet bárhol a világban, ahol úgy érzed, jó lenne, ha fűszernövények vagy éppen virágok színesítenék. Ez lehet egy park, ahol rendszeresen megfordulsz, egy elhagyatott telek vagy akár egy játszótér is. Ha önkéntes kertépítőként használod a magbonbonokat, akkor áztasd be a formákat, hogy jól beszívják a nedvességet, majd ültesd el (vagy egyszerűen hajítsd el), és bízd a természetre. A természet hihetetlenül jól működik, magukra hagyva is nagyon jó esélyei vannak a magoknak, hogy rövid időn belül színes virágaikkal feldobják a környezetünk hangulatát.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek N/A
Mekkora csomagot szeretnél?

30 db (580 Ft/db), 50 db (570 Ft/db), 100 db (500 Ft/db)

Milyen magbonbonnal kéred?

Piros szív, Zöld levél, Színes virág, Vegyes

Érdekelhetnek még…

Óriás magbomba csomag + fa csúzli
40000 Ft63800 Ft (nettó)