show

Húsvéti képeslapok ültethető magpapírból- többféle mintával

790 Ft840 Ft (nettó)

Ültethető magpapír képeslap – egynyári virágmagkeverékkel 

Méret: 105×146 cm

Frontoldalon a választott grafika, hátoldalán tájékoztató piktogram.

A magpapír nedvességtől távol tartva évekig is őrizhetjük, míg elültetésre kerül.

Logózással is kérhető! Válaszd a logózással opciót, ha kérsz rá saját logót. Ezután küldd el nekünk emailben (hello@seedbonbon.hu) vektoros felbontásban. Látványtervet készítünk a logó helyéről és jóváhagyás után készítjük csak el.

Categories:, Tags:, SKU: #W220324-1-1

Leírás

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Általános használati útmutató:

A magpapír termékeket úgy tudod életre kelteni, ha összetéped apró darabokra, és jó minőségű földbe teszed és vékony földréteggel betakargatod. Keress egy világos helyet,  locsold rendszeresen, az első napokban figyelj arra, nehogy kiszáradjon, és máris elkezdődhet a csírázás.  Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre, a víz nehezebben fog elpárologni. Azonban arra ügyelni kell, ha ilyen módszert választunk, minden nap kiszellőztessünk, mert a gombák könnyen elszaporodhatnak és tönkretehetik a növénykéket. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni nagyobb területen, cserepekben.

A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal, és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 105 × 146 cm
Melyik mintával kéred?

Nyuszi, Csibe, Piros tojás, Zöld tojás, Vegyesen

Kérsz rá logót?

Igen (+50 Ft/db), Nem