show

Lollipop – rendelésre!

790 Ft (nettó)

Seed Bonbon “nyalóka” dizájnnal (1 darab)

Egy darab gömb alakú magbonbont tartalmaz (a magbonbon színe készlettről függő), színes papírba csomagolva, kísérővel.

Magbonbon leírása: egynyári virágmagkeveréket (körömvirág, bársonyvirág, facélia, dísznapraforgó, egynyári dália, pillangóvirág, legényvirág, búzavirág) vagy zöld fűszernövény keveréket (petrezselyem, kapor, kakukkfű, kerti zsázsa, bazsalikom, rukkola) tartalmaz.

Csomagolás színe: választható 

Kísérő: logóval, hozott grafikával vagy kész mintás kísérővel

Kísérőkorong hátoldali feliratok: magyar vagy angol (választható)

Csak rendelére készülő termék, kb. 3-5 munkanapos átfutási idővel! Nagyobb mennyiségnél a teljesítési határidő nőhet, de ezt emailben jelezzük.

Category:Tags:, , SKU: #E170101-1-1

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

Gerilla kertészeti módszer

Keress egy olyan helyet bárhol a világban, ahol úgy érzed, jó lenne, ha fűszernövények vagy éppen virágok színesítenék. Ez lehet egy park, ahol rendszeresen megfordulsz, egy elhagyatott telek vagy akár egy játszótér is. Ha önkéntes kertépítőként használod a magbonbonokat, akkor áztasd be a formákat, hogy jól beszívják a nedvességet, majd ültesd el (vagy egyszerűen hajítsd el), és bízd a természetre. A természet hihetetlenül jól működik, magukra hagyva is nagyon jó esélyei vannak a magoknak, hogy rövid időn belül színes virágaikkal feldobják a környezetünk hangulatát.

További információk

Méret:

Milyen legyen a kísérőkorong?

Alap "Ültesd el!" feliratos, Boldog születésnapot!, Boldog névnapot!, Sok szeretettel, Köszönjük!, Nőnapra szeretettel, Hozott grafika (ezt kérjük emailben elküldeni)

Angol vagy magyar nyelvű?

Magyar, Angol

Milyen maggal kéred?

Virágmagos, Fűszernövényes